Nyaralás a páratlan éghajlatú Hvar szigeten!
Apartmanház Vrboskán

Ezúton ajánljuk figyelmébe az Adria leghosszabb szigetén, egy csendes kis halászfaluban található, rendkívül családias hangulatú, kétszintes apartman-házunkat. Immár a negyedik évben várunk szeretettel minden pihenni vágyó vendéget.

Elhelyezés:

  • egyszobás/kétszemélyes,
  • kétszobás/négyszemélyes illetve
  • kétszobás + étkezős/négy +1 személyes apartmanokban

 

Az apartmanok mindegyikében található:

  • előtér minikonyhával (két főzőlap, mosogató, kis hűtő)
  • zuhanyzó, WC.


A 24 fős befogadóképesség, időben történő foglalás esetén, lehetővé teszi nagyobb baráti társaságok, illetve egyéb csoportok elhelyezését is. Az apartman-ház emeletén található egy hatalmas terasz, melyről csodálatos kilátás nyílik a kikötőre, az öböl bejáratára, valamint a szemközti, dús erdők borította hegyekre.

A háztól kb. 700 méterre található Vrboska legnagyobb strandja, melynek egyik oldala egy védett öbölben található, talaja apró kavicsos, és gyermekes családok számára is ideális. A strand másik része a tenger felé nyitott, lapos sziklás talajú, és egy más stílusú fürdőzést biztosít az itt nyaralók számára.

Mindezeken túl a sziget rengeteg egyéb izgalmas meglepetéssel is szolgál, ki-ki megtalálhatja az ízlésének és hangulatának legmegfelelőbb kikapcsolódási formát (tengeri hajókirándulás, kirándulás a mindig nyüzsgő Hvar-ba, a számtalan kis öblöcske nyújtotta izgalmas túrázás, a helyi konyha különleges tengeri csemegékkel párosuló változatos íz világának felfedezése, stb.).

 

Képek az apartmanokról

View the embedded image gallery online at:
http://www.birinyiapartman.hu/apartmanok#sigFreeId4669ede804